SZKSE – Országos Serdülő lány eredmények

Nemzeti Serdülő Bajnokság 2. forduló

serdulo-lany-csapatkep
Törekvés/B – SZKSE 58-53 (11-11, 21-13, 11-21, 12-8)

Sajnos a sok sérülés és betegség miatt csak 10en tudtunk elmenni a fordulóra. Talán emiatt is kezdtünk olyan álmosan, rengeteg hibával. Sok kihagyott közeli dobás, eladott labda rányomta a bélyegét az első félidőre, ahol már 16 ponttal is vezetett az ellenfél. a második félidőben gyorsan elkezdtük a felzárkózást, és 3 perc elteltével már csak 5 pont volt a hátrány. A negyedik elején átvettük a vezetést, de nagyobb előnyt nem tudtunk kialakítani. Aztán sajnos volt 3-4 perc üresjárat ahol nem tudtunk pontot dobni, és fordított az ellenfél. Az utolsó 5 perc pedig sajnos 8-2re az övék lett. Nagyot küzdöttünk, de kicsit több odafigyeléssel nyerhettünk volna.
Legjobb dobók: Georgiades Dóra 2, Szücs Dóra 14, Sulyán Alexandra 4, Turi Eszter 5, Fazekas Lili 16, Áncsán Anna 5, Pribelszki Kata 5, Róka Fanni 2

SZKSE – Radobasket 74-66 (24-10, 13-17, 28-9, 9-30)

Nagyon hullámzó volt a teljesítményünk ezen a meccsen is. Amikor koncentráltunk szenzációs volt a játék mindkét oldalon, jöttek a kosarak sorban. aztán egyik pillanatról a másikra teljesen szétesett a játékunk, és az ellenfél produkálta ugyanezt. A harmadik negyedben a félidei 10 pont különbséget feltornáztuk közel 30 pontra. Aztán a negyedikben újra elvesztettük a fonalat. Sorra jöttek az eladott labdák sima oldal vagy alapvonali bedobásból, kihagyott dobások, rossz védekezések. Szerencsére a végére maradt még az előnyből így mi hagytuk el győztesen a pályát.
Legjobb dobók: Georgiades Dóra 5, Szücs Dóra 18, Sulyán Alexandra 2, Turi Eszter 5, Fazekas Lili 23, Áncsán Anna 4, Pribelszki Kata 12, Georgiades Zsófia 2, Bukovinszki Peta 3.

Gratulálok mindenkinek a hajtásért. A hibákat amiket elkövettünk, ki kell javítani, mert mindegy, hogy mennyien vagyunk ott a meccsen, a ziccereket mindenkinek magának kell értékesítenie.
Besenyei Tamás edző.