SZKSE 2- Nagykőrösi Sólymok 70-64

Pest megyei felnőtt bajnokság
SZKSE 2- Nagykőrösi Sólymok 70-64
16-23, 15-13, 23-17, 16-11

Idei legjobb meccsünket játszottuk, a rutinos, jó játékerővel rendelkező Nagykőrös ellen.
Hiába kezdtük jobban a meccset, és néhány könnyű kosárral vezettünk is, hamar fordított az ellenfél, és két gyors hármassal már ők vezettek. Próbáltuk továbbra is erőltetni a nekünk jobban fekvő gyorsabb játékot, de miután zónára váltott az ellenfél, sajnos lelassult a játékunk, és nem mindig találtuk a jó megoldásokat.
A második negyed közepén már 12 pontos hátrányból kezdük el a felzárkózást. Kezdett működni a védekezés, és ennek köszönhetően újra jöttek a könnyű kosarak egymás után. Így sikerült 5 pontra csökkenteni a különbséget.
A harmadik negyedben folytattuk azt a jó játékot, amivel az 5. percben már nálunk volt az előny. Rengeteg gyorsindítást fejeztünk be sikeresen. Ültek a középtávoli, és a távoli dobásaink is. A végén kicsit lankadt a figyelem, de még így is mi vezettünk 1 ponttal.
Az utolsó negyedben folytatódott az a néhol már kissé túl fizikális játék, ami az egész meccsre jellemző volt. Mindkét oldalon voltak hiányolt bírói itéletek, de ezen mi hamarabb túlléptünk, és 61-61-es állás után nagyon okosan játszva az utolsó 3 percben olyan előnyt harcoltunk ki, amit a fáradt nagykőrösi játékosok, már nem tudtak behozni.
Gratulálok lányok! Ez igazi CSAPATMUNKA volt!
Besibá