SZKSE-Pedagógus megyei eredmények

2016.11.17. Gödi SE – Százhalombattai KSE 97- 44 (26-4; 27-13; 21-17; 20-10)

Legjobb dobók Török Csaba 24; Nyári Ádám 10; Gulyás Zoltán 4; Nagy Zoltán 4; Georgiades Péter 2.

Ahogy a negyedenkénti eredmények is mutatják nagyon nehézkesen kezdtünk, lassan lendültünk játékba. Egymás után több eladott labdánk is volt, amiből a sokkal fiatalabb gyorsabb ellenfél biztos kosarakat szerezve növelte a két csapat pontjai közti különbséget. Az első negyed után cserékkel megváltoztattuk a csapat szerkezetét és a dobásaink is jobban be találtak. A harmadik negyed kifejezetten élvezetes jó játékot hozott ez az eredményben is megmutatkozott. a végére egy kicsit elfáradtunk ezért már nem tudtuk olyan intenzíven növelni a pontjaink számát. Így az ellenfél végig vezetve győzni tudott

2016.11.27. Százhalombattai KSE – Monori SE 68-79 ( 19-18; 21-23; 18-18; 10-20)

Legjobb dobók Török Csaba 24; Izmendi Károly 21/3; Gulyás Zoltán 8/3; Nagy Zoltán 6; Banka József 5/3; Nyári Ádám 2; Georgiades Péter 2.

Sajnos megint kék jegyzőkönyv jutott nekünk, pedig minden úgy alakult ahogy elképzeltük és megbeszéltük. Most megmutatkozott a hazai pálya előnye. Rögtön meccs elején megszereztük a vezetést és csak a második negyed végére engedtük ki a kezünkből. A harmadik negyed is a mi vezetésünkkel kezdődött, de végén döntetlen lett, így maradt az ellenfél 1 pontos előnye. A negyedik negyedben is gőz erővel haladtunk előre, de a negyed közepén jött egy pillanatnyi rövidzárlat, ami 3-4 eladott labdában nyilvánult meg és ezt a fiatalabb gyorsabb ellenfelünk könyörtelenül kihasználta. Sajnos ezután kevés idő maradt a hátrányunk csökkentésére. Persze ezen etapban maradt ki több büntető is, ezért már nem tudtuk csökkenteni a különbséget. Tehát 11 ponttal kikaptunk. Mégis úgy gondolom, hogy egy jó meccset játszottunk egy egyenrangú ellenféllel. Nagyon fontosnak tartom kiemelni, hogy érett csapatként küzdöttünk, és Török Csaba , Banka József, Izmendi Károly révén a támadó és védő lepattanók begyűjtésében is jeleskedtünk. Ez a tény nagyban hozzájárult ahhoz, hogy csak a negyedik negyedben dőljön el a mérkőzés.

12-03-tabella-megye-felnott